Τα Νέα μας

Αγώνας δρόμου … για καλό σκοπό

09-08-2018

Αγώνας δρόμου 5χλμ και περίπατος 2 χλμ σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου (Χορηγός: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ)

Αντί συμμετοχής συγκεντρώνουμε τρόφιμα και χρήματα για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

* με την άδεια του ΣΕΓΑΣ

 

Λίγα Λόγια για το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου

Η μεγάλη επιτυχία των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896 στην Αθήνα, είχε σημαντικές επιδράσεις σε όλη την Ελλάδα, αφού την ίδια χρονιά ιδρύθηκαν 37 σύλλογοι.

«Μία ιδιαιτέρως ευχάριστη συνέπεια του εκ της Ολυμπιάδος ενθουσιασμού ήτο και η αθρόα ανά την Ελλάδα σύστασις νέων Γυμναστικών Συλλόγων, και μολονότι αρκετοί εξ αυτών ολίγον επέζησαν, οι άλλοι όμως παρέμειναν, επωφελώς δράσαντες και μερικοί δρώντες πάντοτε εν ακμή». Με αυτές τις φράσεις αναφέρεται στο βιβλίο του  «100 χρόνια Νεοελληνικού Αθλητισμού 1830-1930» ο Παύλος Μανιτάκης, στην ίδρυση των 37 πρώτων συλλόγων μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το  1896. Ένας από αυτούς τους συλλόγους και μάλιστα τους «δρώντες πάντοτε εν ακμή» είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου.

Έτσι  λοιπόν το μεγαλείο του Γ. Σ. ΒΟΛΟΥ αρχίζει το 1896, χρονιά κατά την οποία τρία επίλεκτα μέλη της κοινωνίας του Βόλου, επηρεασμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πήραν την πρωτοβουλία να ιδρύσουν έναν αθλητικό Σύλλογο, με σκοπό την διάδοση Γυμναστικών και Αθλητικών Αγωνισμάτων, εξ’ ου και το όνομα του.

Πέρασαν διαχρονικά πολλοί μεγάλοι αθλητές, που έγραψαν ιστορία σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Σήμερα 122 χρόνια μετά ο ιστορικός σύλλογος συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Αθλητισμό και την Νεολαία της περιοχής, αλλά έχοντας και κοινωνική προσφορά, καλλιεργώντας 5 αγωνιστικά  τμήματα: στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ, ενόργανη  γυμναστική, επιτραπέζια αντισφαίριση, με τον ίδιο ζήλο,  ενθουσιασμό και μεράκι παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός στην χώρα μας.

 

Λίγα Λόγια για το ΣΕΛΙ

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ από τα οροπέδια του Βερμίου... ανάμεσα στα κορυφαία νερά όλου του κόσμου!

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ κατάγεται από το Βέρμιο, ένα από τα πιο υδροφόρα νερά της Ελλάδας, με μικρές και μεγάλες πηγές και σπάνια πανίδα και χλωρίδα.

Αναβλύζει φυσικά ακολουθώντας το φυσικό κύκλο του νερού και βέβαια σε ποσότητες που η ίδια η φύση επιλέγει, γι’ αυτό και το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ είναι περιορισμένης παραγωγής. Η μεταξένια γεύση του, η μοναδική του σύσταση και η περιορισμένη του παραγωγή το κάνουν φυσικά…συλλεκτικό.

Οι καθημερινοί έλεγχοι οι οποίοι πραγματοποιούνται στο υπερσύγχρονο μικροβιολογικό εργαστήριο από εξειδικευμένο προσωπικό, σεσυνεργασία με διεθνή ανεξάρτητα εργαστήρια και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ISO 22000 – HACCP, εγγυώνται ένα τελικό προϊόν απόλυτα ασφαλές. 

Η παραγωγή του φυσικού μεταλλικού νερού ΣΕΛΙ μπορεί να είναι περιορισμένη αλλά η ποιότητα και η κρυστάλλινη, απαλή του γεύση έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα ελληνικά σύνορα με τις διεθνείς βραβεύσεις του. Σήμερα, το ΣΕΛΙ μετρά 12 αστέρια από το Διεθνή Οργανισμό Ποιότητας και Γεύσης ITQI. Για 3 συνεχείς χρονιές απέσπασε την ανώτατη διάκριση 3 αστέρων και γι’ αυτό το 2017 κέρδισε το Crystal Award, ενώ το 2018 έβαλε στη συλλογή του άλλα 3 αστέρια. Παράλληλα, από το 2016 έως και σήμερα, το ΣΕΛΙ κατακτά το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας στον διακεκριμένο διεθνή διαγωνισμό Monde Selection ενώ φέτος έλαβε και την ανώτερη διάκριση The International High Quality Trophy που απονέμεται σε προϊόντα που έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο ποιότητας για 3 συναπτά έτη. Αδιαμφισβήτητα η ανώτερη ποιότητα και η υπέροχη γεύση του φυσικού μεταλλικού νερού ΣΕΛΙ κάθε χρόνο ξεχωρίζει σε διεθνείς διαγωνισμούς όπου η γευστική δοκιμή είναι τυφλή και λαμβάνουν μέρος chef και σομελιέ από όλον τον κόσμο.