Τα Νέα μας

OARFIT: Η επανάσταση στο AQUA FITNESS με τον Αντώνη Σάμιο

20-07-2018

O Αντώνης Σάμιος και η Βάσω Πουρίδου, Master Trainer, το 2017 δημιουργούν την μέθοδο άσκησης Oarfit που είναι προπόνηση σε νερό χαμηλού βάθους με μοναδικό αντικείμενο προπόνησης ένα κουπί. Το Oarfit βασίζεται στην ορθοσωμία και στην σωστή θέση του σώματος κρατώντας ένα ειδικό κουπί συγκεκριμένου βάρους και συγκεκριμένης επιφάνειας του πτερυγίου

Το Oarfit είναι η επανάσταση στο τομέα του aqua fitness με ιδανικά και πρωτόγνωρα αποτελέσματα σε όλο το σώμα. Χρησιμοποιεί και γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες του άνω μέρους πραγματικά αποδοτικά, διασκεδαστικά και διαδραστικά. Απευθύνεται σε όλους του αθλούμενους κάθε επιπέδου.

 

Ποιος είναι ο Αντώνης Σάμιος

Ο από μικρός ήταν το αεικίνητο παιδί της παρέας μιας και η ενέργειά του για περιπέτεια και κίνηση ήταν αστείρευτη.

Το σέρφινγκ έγινε η μόνιμη καλοκαιρινή του απόδραση και ήταν ακριβώς τότε που όπως λέει ο ίδιος σε όλη σχεδόν την Κεντρική Ελλάδα υπήρχε μόνο ένα σέρφινγκ και αυτό για καλή του τύχη βρισκόταν στις Ράχες Φθιώτιδας απ΄ όπου και κατάγεται. Ήταν απ΄τα πρώτα ενεργά μέλη που δώσανε πνοή στον Ναυτικό Όμιλο Ραχών (ΝΟΡ) και φυσικά τα καλοκαίρια έδινε μάχες με τα κύματα με όποιο καινούργιο ιστιοπλοϊκό σκάφος αποκτούσε ο όμιλος.

Manager του γυμναστηρίου Ballad Center

Personal Trainer

Functional & Athletic Trainer

 

Βιογραφικό Αντώνη Σάμιου

https://www.balladcenter.com/profile/viografiko-antonis-samios